Vision

At skabe mangfoldighed for dyr, planter og mennesker.

Mangfoldighed skabes hver dag året rundt. Når mennesker mødes vokser vi. Ligesom planterne. Livet er faktisk ganske enkelt, når blot vi giver det plads. På marken skaber vi plads, vi skaber grobund for mennesker, dyr og planter.

At skabe mad, rigtig mad.

Rigtig mad kræver rigtig jord, rigtige frø og rigtigt håndværk. Vi har lerjord og hun er sensitiv. Intet kan forceres, alt skal gøres i det tempo og den rækkefølge hun ønsker ellers skaber det modstand. Hun bliver hård og umedgørlig, men blød og varm og frugtbar, når man har tålmodighed og viser hensyn. Hendes søskende solen, vinden og regnen. De bestemmer helt selv. Heldigvis. Her tror jeg ikke vi skal blande os, men blot sanse og behandle moder jord rigtigt, så viser hun sin gavmildhed.

Vi har rigtige frø. Frøfaste sorter, ingen hybrider her ellers tak. Vi foretrækker frø der er naturligt forædlet, udsøgt i generationer med fokus på smag, holdbarhed og sundhed. Vores frø er det de er. Skabt af lys og ikke i et reagensglas.

Rigtig håndværk kræver hænder og sanselighed. Man forsøger, man fejler, man lærer og man fester, når det lykkedes og høsten er kommet i hus. Vi gør virkelig hvad vi kan og tænker hele tiden vi kan gøre det lidt bedre.

VIRKE VIRKELIGHED